Waar kan ik zien wat mijn huis waard is? Als je echt wil weten wat jouw huis waard is dan is het raadzaam om een waardebepaling van jouw woning te laten uitvoeren door een lokaal erkende makelaar. Zo krijg je echt een duidelijk en helder antwoord op de vraag, hoeveel is mijn huis waard? Daarnaast krijg je antwoord op de vraag: wat bepaalt de waarde van een huis?

Een waardebepaling is geen officiële taxatie. Wil je graag een taxatie ontvangen voor bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek aanvraag, dan dien je deze te laten uitvoeren door een erkend en beëdigd taxateur.

Een waardebepaling is een woningwaarde indicatie (geschatte waarde) van een makelaar waarbij hij of zij de waarde bepaalt. Deze geschatte woningwaarde omvat veelal de huidige marktwaarde van het huis op dit moment.

Op basis van deze informatie kun je samen met de makelaar de verkoopprijs bepalen waarmee je de woningmarkt op gaat. De waarde is o.a. gebaseerd op de volgende informatie: Adres, straatnaam, huisnummer, postcode, locatie, perceel grootte, woningoppervlakte, inhoud, bouwjaar, woningstijl en de staat van onderhoud van je woning.

Daarnaast wordt de verkoopprijs van vergelijkbare woningen (referentiepanden) uit de omgeving meegenomen bij het vaststellen van de waarde van jouw huis

Regelmatig krijgen we de vraag? hoeveel is mijn huis waard? Het is nogal logisch dat we deze vraag vaak horen want als je weet wat de woningwaarde is krijg je ook direct inzicht in wat je eventueel zou kunnen terug kopen. Een waardebepaling geeft je dus niet alleen inzicht in de woningwaarde (dus voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden) maar het helpt je ook met het maken van een eventuele vervolgstap.

Je kunt online de waarde van een huis opvragen alleen wij adviseren deze te laten uitvoeren door een lokaal erkende makelaar die actief is in jouw postcode gebied . Hij of zij kan perfect de woningwaarde (huizenprijs) berekenen en je vertellen wat de waarde is.

Een dergelijke woningwaarde indicatie van jouw huis is volledig gratis. Makelaars bieden het berekenen aan als gratis dienst. Enerzijds om zo met je in contact te komen en anderzijds om tijdens dit gesprek ook hun eigen diensten als verkoopmakelaar toe te lichten.

Online zijn er steeds meer rekentools ( calculators) te vinden om de geschatte waarde van een huis te bepalen. Zelfs Funda heeft een calculator, funda waardecheck Deze tools geven een waarde indicatie af alleen zijn deze niet altijd realistisch. Deze geschatte waarde is gebaseerd op data (informatie) die bekend is bij bijvoorbeeld het CBS, Kadaster, Calcasa, Huispedia, Funda of het gemeentelijk loket (WOZ waarde) enz.

Wij zijn echter van mening dat deze waarde niet altijd reëel is. Deze gegevens zijn namelijk niet altijd up to date, waardoor de informatie niet altijd klopt.

Op onze website brengen we je graag in contact met erkende makelaars uit jouw postcode gebied. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor je verzekerd bent van kwaliteit.

Vul hieronder je postcode in en huisnummer in en ontvang een gratis waarde indicatie van jouw woning. Na je aanvraag zullen één of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met je opnemen. Na een contact moment weet je exact wat jouw huis waard is en voor wat voor bedrag je jouw huis nu zou kunnen verkopen. Deze aanvraag is helemaal gratis en verplicht je tot niets.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw woning

|
Actief in heel Nederland
Duizenden mensen gingen je voor
Hoeveel is mijn huis waard
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×