Waar moet je op letten?

Wil je graag jouw huis verkopen en wil je graag meerdere makelaars vergelijken dan ben je hier aan het juiste adres. Via de website van watismijnhuiswaard.com kun je namelijk met 1 klik gratis en vrijblijvend meerdere lokale makelaars vergelijken.

Makelaars online vergelijken

Wil je graag je huis verkopen? Dan loont de moeite om meerdere makelaars offertes te vergelijken. De makelaarscourtage (makelaarskosten) verschillen nogal onderling. De courtage (kosten) van een makelaar in Nederland anno 2020 ligt gemiddeld op zo’n 1,5% .

Als je de kosten van verschillende makelaars wil vergelijken dan gaat er nogal wat tijd inzitten. Het is namelijk niet zo dat je een makelaar kunt bellen en vraagt: wat is je courtage? De makelaar zal namelijk eerst altijd kennis met je willen maken en je woning willen bekijken alvorens hij je direct een prijs geeft voor zijn verkoopdiensten. Als je toch graag je woning wil verkopen en tijd wil besparen dan kun je via onze website makkelijk en snel meerdere lokale makelaars vergelijken en offertes opvragen.

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? klik hier

Makelaar offertes vergelijken

Welke makelaar moet ik kiezen? en waar moet je op letten als je makelaars gaat vergelijken? Dit zijn vragen die we vaak voorbij zien komen. De belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen is: Wat is je gevoel bij een makelaar? Je gevoel klopt altijd dus daar mag je ook zeker op vertrouwen. Anderzijds moet je kijken naar de kosten van een makelaar? Omdat er onderling nogal wat verschil kan zitten tussen de kosten van een makelaar is het raadzaam om de offertes naast elkaar te leggen om zo te beoordelen waar de verschillen in zitten. Vaak zul je zien dat er verschil zit in dienstverlening. De ene makelaar zal namelijk wel meegaan met de bezichtiging van jou woning terwijl de ander aangeeft dat je deze zelf mag doen. Het voordeel van de bezichtigingen zelf doen is dat je waarschijnlijk minder kosten maakt.

Courtage makelaar, tarieven vergelijken

Wat kost een makelaar? Als je snel de tarieven van een makelaar wil vergelijken dan kun je dat via deze website doen. Wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met erkende makelaars uit jouw postcode gebied. Hoe doen wij dit? Klik hieronder op starten en vul jouw postcode in en vul vervolgens je gegevens aan. Na jouw aanvraag gaan wij op zoek naar één of meerdere makelaars bij jou in de buurt. Zij zullen dan gratis en geheel vrijblijvend contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Op deze manier krijg je snel inzicht in de makelaars tarieven.