Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Woningwaarde index

Als je graag de prijsindex wil weten van bestaande koopwoningen dan kun je online terecht bij meerdere partijen die je inzicht geven in deze indexaties.

Deze platformen geven dan op basis van jouw ingevoerde informatie een index weer. Als je naar een woning kijkt van 2007 en naar nu dan ligt een gemiddelde index op 11%.

Als je echter de woning index laat berekenen door een makelaar dan kom je op een index uit van ongeveer 25%.

Prijsindex woningen

Als je dus echt een correcte waarde berekening wenst dan kun je niet anders dan een makelaar bij je thuis uitnodigen.

De makelaar kent de markt en weet als geen ander welke prijsindex op dit moment reëel is. Online partijen baseren de prijsindex op basis van gegevens uit bijvoorbeeld het kadaster, CBS. Het kadaster en het CBS heeft echter geen inzicht hoe jouw woning er feitelijk uitziet en weet ook niet wat je allemaal hebt gedaan de afgelopen jaren om jouw wooncomfort te verhogen.

Dus als je echt jouw woningwaarde berekenen een correcte index wenst te ontvangen dan moet je een makelaar uitnodigen.

Heb je verhuisplannen of wil je graag weten voor wat voor bedrag jou woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag