Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Wat is het duurste huis in Nederland?

Als je toevallig een fabrikant van mondkapjes bent, dan is de kans groot dat je in 2020 plotseling miljonair bent geworden. Naast de financiële slachtoffers van de Corona pandemie zijn er ook winnaars. De huizenmarkt nam een kortstondige dip naar beneden, maar is nu weer op koers. Toch hebben we een leuk huisje gevonden waar momenteel twee miljoen korting op zit. Euro’s dus … weet jij waar je deze woning kunt vinden? Heel dichtbij op het internet, wist je dat het duurste huis van Nederland op funda staat? Wees er snel bij, met de nieuwe prijs is dit huis zeer in trek!

 

Waar staat het duurste huis in Nederland?

Op het moment van schrijven staat het duurste huis dat wij op funda konden vinden in Aerdenhout. Met bijna 1600 vierkante meter woonoppervlak en bijna 4 hectare land was dit huis al een koopje voor 17.750 euro kosten koper. Nu is de prijs verlaagd met maar liefst 2 miljoen euro, daarmee is het een must-have voor iedere … nou ja, voor wie eigenlijk? Grote gezinnen bijvoorbeeld, want met negen slaapkamers is er ruimte genoeg voor de hele familie. Als 1+1 actie is er niet één, maar zijn er twee toegangspoorten. De villa werd gebouwd in 1923, het is bepaald geen opknappertje want de staat van onderhoud is werkelijk subliem. Ondanks de statige indruk is het geen hautain, afstandelijk huis, wat gelukkig vermeld staat in de funda beschrijving. Nou ja, letterlijk is het wel behoorlijk afstandelijk, want je hebt haast een taxi nodig om van de hoofdwoning bij het gasthuis te komen. Naast het traditionele eikenhouten parket en de stenen vloeren in natte ruimten hoef je dankzij het moderne domotica verlichtingssysteem geen knop meer aan te raken.

 

Wacht even, het kan nog duurder!

Als je niets liever doet dan grasmaaien, dan is Landgoed De Wielewaal in Eindhoven misschien meer iets voor jou. Met circa 142 hectare tuin doet deze woning het optrekje in Aerdenhout verbleken. Acht badkamers, veertig kamers en vijf woningen. Wacht, we dachten dat het om één huis ging? Het is inderdaad één kavel dat tot 2005 bewoond werd door Frits Philips. Het landgoed is privé bezit waar je de rododendrons gratis bij krijgt. Hoeveel deze woning je gaat kosten is niet duidelijk, daarvoor zul je even contact moeten opnemen met de verkoopmakelaar. Maar we hebben het vermoeden dat er meerdere banken nodig zullen zijn om de hypotheek te dekken. Klik op de volgende link om de duurste woningen in Nederland te bekijken. 

 

Wat is de duurste plek om te wonen in Nederland?

Naast het duurste huis hebben we ook nog de duurste plek om te wonen in Nederland opgezocht. Amsterdam gaat met afstand aan kop als duurste gemeente van Nederland, en trekt het gemiddelde van de gehele provincie Noord-Holland flink omhoog. Utrecht volgt met als derde Zuid-Holland. Voor een goedkoop stukje land kun je het beste een kijkje gaan nemen in Groningen, daar vind je gemiddeld de goedkoopste prijzen per vierkante meter. Als je in vierkante meters rekent, dan zijn er studenten in Amsterdam die per maand meer spenderen aan woonruimte dan grootgrondbezitters die in luxe villa’s wonen. Begin maar vast te sparen voor jouw eigen landgoed, dan woon je na je studie voortaan lekker goedkoop!

Heb je verhuisplannen en wil je graag weten voor wat voor bedrag jou woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag