Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Hoeveel makelaars moet ik uitnodigen?

je wil je woning te koop aanbieden, maar je hebt geen idee hoe je eraan moet beginnen. Dan kan je zeker de hulp van een verkoopmakelaar gebruiken. Maar, hoe vind je de juiste? Het is verstandig om zeker niet de eerste de beste makelaar te kiezen die je pad kruist. Aan te raden is om ten minste 3 makelaars je woning te laten bezoeken. De voordelen hiervan leggen we uit in dit artikel.

Een gratis en vrijblijvend bezoek

Een bezoek is iets wat een makelaar standaard gratis aanbied. Een gesprek duurt ongeveer een half uur en in die tijd kom je veel te weten over je eigen woning en de werkwijze van de makelaar. Een afspraak is altijd geheel vrijblijvend, wat betekent dat je nergens aan gebonden bent en je later alsnog voor een andere makelaar kunt kiezen. Kortom, als verkoper heb je niets te verliezen en kan een bezoek van een makelaar alleen maar voordelen opleveren.

Een gratis waardeschatting van uw woning

Bij het bezoek van een verkoopmakelaar zit altijd een gratis schatting van je woning. Natuurlijk is dit niet hetzelfde als een officiële waardeschatting, maar het geeft je wel een goed beeld van de waarde van je woning, waardoor je een realistische vraagprijs kan opstellen. De verkoopmakelaar heeft vaak een grondige kennis van de lokale markt en kan je ook adviseren over de vraagprijs. Alleen al dit advies kan van goudwaarde zijn, zeker als je het gemiddelde neemt van wat 3 verschillende makelaars je vertellen.

Tips om je woning te verbeteren

Een verkoopmakelaar is een expert in het verkopen van een woning. Hij kent als geen ander de kenmerken van goed verkopende woningen. Tijdens zijn huisbezoek kan de makelaar je ook waardevolle tips geven om je woning te verbeteren. Een afgebladderde muur opnieuw schilderen of de verouderde kozijnen vervangen. Deze simpele tips kunnen je bij verkoop een mooie extra winst opleveren. Logischerwijs krijg je natuurlijk meer tips als je meerdere verkoopmakelaars je woning laat bezoeken.

Een verkoopstrategie op maat

Elke makelaar heeft zijn eigen verkoopstrategie. Hij laat zijn strategie ook beïnvloeden door uw wensen, zoals de gewenste vraagprijs en de tijdspanne waarin je je woning wenst te verkopen. Het is van groot belang om te ontdekken welke methode je het meest aanspreekt en dat is alleen mogelijk door verschillende verkoopmakelaars te vergelijken. Vraag hen tijdens hun bezoek bewust naar hun verkoopstrategie en ontdek welke strategie het beste bij je eigen visie past.

De kosten vergelijken

Nog een voordeel van een huisbezoek is dat de makelaar een goed beeld krijgt van je woning en wensen. Hierdoor kan hij je ter plekke een prijs op maat of courtage voor zijn diensten bezorgen. Kortom: op basis van 3 gratis bezoeken van elk ongeveer een half uur, weet je alles wat je moet weten om de juiste makelaar te kunnen kiezen. 

Heb je verhuisplannen en wil je graag weten voor wat voor bedrag jou woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag