Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Waarde woning schatten online

Is het mogelijk om een schatting te krijgen van de waarde van jouw woning? Ja en nee. Om een schatting te doen van de waarde van jouw woning moet je een aantal zaken eerst op een rijtje zetten. Deze zaken hebben namelijk invloed op de waarde van jouw woning. Onderstaande factoren hebben een grote invloed op de prijs van jouw woning.

  • Locatie van de woning
  • Type woning
  • Bouwjaar woning
  • Staat van onderhoud
  • Bestemmingsplan
  • Afwerkingsniveau

Als je deze informatie weet kun je wel een schatting maken. Daarnaast kun je jouw woning natuurlijk ook vergelijken met andere soortgelijke woningen. Als je gaat vergelijken let dan wel op dat je een soortgelijk woning pakt in dezelfde omgeving. Een tussenwoning in een klein plaatsje in de buurt van Groningen heeft een vele lagere prijs dan een tussenwoning in Amsterdam. De locatie van de woning is dus erg belangrijk.

Gratis waarde schatting huis

Online zijn er meerdere tools te vinden die je een geschatte woningwaarde afgeven. Steeds meer makelaars maken gebruik van dit soort systemen op hun website. Deze systemen geven gratis een geschatte waarde van jouw woning.

Let op bij deze geautomatiseerde systemen. Deze calculators maken een berekening op basis van data en deze data is niet altijd up to date. Daarnaast kunnen deze calculators niet in jouw woning kijken. Wij adviseren altijd een makelaar uit te nodigen om zo te achterhalen wat de echte waarde is van jouw woning.

Gratis waardebepaling online

Wil jij graag een schatting ontvangen van de waarde van jouw woning? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag