De zomer is in volle gang en het hoogseizoen is bijna voorbij. Prachtige warme dagen en weken hebben zich afgewisseld met de welbekende Nederlandse regenbuien, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om te genieten van een heerlijke zomer. Thuis én op vakantie, zowel in binnen- als buitenland.

Sfeer creëren door het gebruik van verlichting

Er is niets gezelliger dan samen in de tuin of bij je vakantieadres genieten van de warme zomeravonden. Tot diep in de nacht kletsen, spelletjes doen en genieten van je lievelings hapjes en drankjes. Wanneer het donker wordt is buitenverlichting een echte must, dit mag dus zeker niet ontbreken!

Verlichting is niet alleen functioneel, maar het voegt ook meteen sfeer toe aan een ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een lichtsnoer wat je langs de rand van je overkapping kan hangen of langs je vakantiehuis. Wanneer je gaat kamperen dan is een lichtsnoer ook erg gezellig om op te hangen aan je caravan, tent of camper.

Zo ziet jouw kampeermiddel er meteen super sfeervol en gezellig uit. Bovendien is het door de lichtjes ook beter te herkennen en daardoor terug te vinden, wel zo handig wanneer je in het donker naar het toiletgebouw moet!

sfeervolle buitenlverlichting

Tegenwoordig vind je allerlei soorten lampen in de lampenwinkel, de keuze is enorm groot. Zo is er voor iedereen een passende optie te vinden. Wie niet van lichtsnoeren houdt of voor wie het niet praktisch is, kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een lamp die je op kunt hangen of een lamp die je op tafel kunt zetten. De meeste buitenverlichting gaat tegenwoordig op zonne-energie, zo hoef je je niet druk te maken over stroompunten en batterijen die snel leeg gaan.

Zo maak je van jouw tuin of vakantieadres een paradijsje

Om een fijne plek te creëren in jouw tuin of bij jouw vakantieadres zijn er nog een aantal simpele dingen die je kunt doen om die fijne ontspannen vakantiesfeer te realiseren. ’s Avonds kan het soms snel afkoelen, wil je graag langer buiten blijven zonder dat het koud wordt kies dan voor een vuurkorf en neem een lekkere fleece deken mee. Zo krijg je het zeker niet koud, de echte koukleumen kruipen lekker tegen elkaar aan.

Ook muggen genieten volop van het zomerseizoen en nemen het ervan, niet echt relaxed om helemaal lek gestoken te worden door de muggen. Zet daarom een citronella kaars op tafel, kaarsen geven een gevoel van gezelligheid en de geur van citronella houdt de muggen op afstand. Win win dus.

Op warme zomeravonden kies je natuurlijk voor je favoriete koude drankje, maar op koele avonden dan kun je stiekem ook al best wel genieten van warme chocolademelk met slagroom of een lekkere kop thee in je lievelingssmaak. Wat betreft de snacks doen we natuurlijk niet moeilijk over of ze warm of koud zijn. Wij lusten alles!