Verkoopprijs huis opvragen gratis, achterhalen

via de pagina van het kadaster kunt je de verkoopprijs van je huis of van woningen in de buurt opvragen binnen een bepaald postcode gebied. Het overzicht wat je krijgt van het Kadaster noemt men ook wel koopsominformatie. De koopsom informatie is o.a. voorzien van:

  • Perceel oppervlakte
  • Postcode gebied
  • het huisnummer
  • de datum waarop de woning is verkocht
  • de verkoopprijs van een woning

Koopsominformatie online opvragen sms

Ook kun je in 2021 de informatie(kadaster verkoopprijs) per huis, adres opvragen per eenmalige sms dienst. Dit doe je als volgt

Je sms’t: KOOPSOM <postcode> <huisnummer> <letter toevoeging> naar 8118

Voorbeeld Postcode huisnummer: KOOPSOM 1234AB 12 A. Wanneer de koopsom en het adres geregistreerd zijn, ontvang je de koopsom per sms. Dit kost 1,50. Alleen als we informatie voor het adres, woning beschikbaar hebben, brengen we kosten in rekening.

Wat is mijn huis waard? Vergelijk makkelijk en snel meerdere makelaars

|

Verkoopprijs, koopsom, aankoopprijs via makelaar opvragen

Verkoopprijzen opvragen van een huis kan dus online en deze worden maandelijks geactualiseerd maar mocht je echt alle in’s en out’s willen weten en de verkoopprijs (transactie) willen achterhalen dan kan het ook slim zijn om eens met een makelaar te gaan praten voor een waardebepaling van je huis.

Een makelaar kan perfect het antwoord geven op jouw vraag: wat is mijn huis waard? daarnaast heeft hij of zij vaak een perfect beeld van de verkoopprijzen en woz waardes . Daarnaast kan een makelaar je ook inzicht geven in de laatste prijsontwikkelingen in een bepaald gebied. Meer informatie kun je ook vinden op funda.

Klik hier voor een gratis waardebepaling van jouw woning