Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Verkoopprijs huis opvragen gratis, achterhalen

via de pagina van het kadaster kunt je de verkoopprijs van je huis aanvragen binnen een bepaald postcode gebied. Het overzicht wat je krijgt van het Kadaster noemt men ook wel koopsominformatie. De koopsom informatie is o.a. voorzien van:

  • Perceel oppervlakte
  • Postcode gebied
  • het huisnummer
  • de datum waarop de woning is verkocht
  • de verkoopprijs van de woning

Koopsominformatie online opvragen sms

Ook kun je de informatie(kadaster verkoopprijs) per huis, adres opvragen via deze sms dienst. Dit doe je als volgt

Je sms’t: KOOPSOM <postcode> <huisnummer> <letter toevoeging> naar 8118

Voorbeeld Postcode huisnummer: KOOPSOM 1234AB 12 A. Wanneer de koopsom en het adres geregistreerd zijn, ontvang je de Koopsom per sms. Dit kost 1,50. Alleen als we informatie voor het adres beschikbaar hebben, brengen we kosten in rekening.

Verkoopprijs, koopsom, koopprijs via makelaar opvragen

Mocht je echt alle in’s en out’s willen weten over de laatste verkoopprijzen (transacties) dan kan het ook slim zijn om eens met een makelaar te gaan praten voor een waardebepaling van je huis. Een makelaar kan perfect het antwoord geven op jouw vraag: wat is mijn huis waard? daarnaast heeft hij of zij vaak een perfect beeld van de verkoopprijzen en woz waarde . Daarnaast kan een makelaar je ook inzicht geven in de laatste prijsontwikkelingen in een bepaald gebied.

Heb je verhuisplannen en wil je graag weten voor wat voor bedrag jou woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag