Als je kiest voor SNS Bank Hypotheken dan kies je niet altijd voor een hypotheek bij de SNS Bank. Dat klinkt verwarrend en dit is een onderscheidend kenmerk van deze hypotheekverstrekker. Ze spelen namelijk een dubbele rol als adviseur en partij die je geld kan lenen om een huis te kopen. Dit is 1 van de 3 redenen om voor deze bank te kiezen. Wat de andere 2 redenen zijn lees je verder op deze pagina.

Wie zit er achter SNS Bank Hypotheken?

SNS behoort samen met ASN Bank, BLG Wonen en RegioBank tot de overkoepelende Volksbank. Deze 4 merken hebben hun eigen karakter, doelgroep en invulling van diensten. De lokale insteek en focus op zowel particulieren als zelfstandige ondernemers is bij alle merken terug te vinden. Ze delen via de Volksbank ook een bankvergunning. Dit betekent dat je naast SNS Bank Hypotheken ook terecht kunt voor een reguliere bankrekening.

SNS Bank Hypotheken

Is SNS Bank Hypotheken betrouwbaar?

Zelf geven ze 3 redenen om voor SNS Bank Hypotheken te kiezen:

  1. Er worden meerdere aanbieders met elkaar vergeleken, dus niet alleen hun eigen hypotheek komt ter sprake.
  2. De rente is naar eigen zeggen scherp.
  3. Er zijn meer dan 200 locaties waar je terecht kunt voor een adviseur.

Met ruim 3 miljoen klanten is de overkoepelende Volksbank een grote organisatie met een gedeelde bankvergunning. Ze vallen onder het depositogarantiestelsel en bestaan al lange tijd. Daarmee mag je gerust spreken van een betrouwbare bank die zich volledig richt op de Nederlandse markt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij SNS Bank Hypotheken?

Het is lastig om aan te geven hoeveel hypotheek je kunt krijgen bij SNS Hypotheken omdat ze de keuze bieden uit 8 aanbieders. Tijdens een adviesgesprek wordt bepaald welke hypotheekverstrekker het beste bij je past. Ze zouden de voorkeur kunnen geven aan hun eigen hypotheek maar volgens cijfers waren 42 procent van de hypotheken die ze hebben geadviseerd in 2021 van banken buiten de Volksbank. Je kunt nooit meer lenen dan 100 procent van de woningwaarde of 106 procent inclusief duurzaamheidsmaatregelen. Naast SNS zijn dit de mogelijke hypotheekverstrekkers:

Dit zijn dus niet de traditionele banken zoals Rabobank, ING en ABN-AMRO. Op onze website kun je een overzicht vinden van tientallen hypotheekverstrekkers in Nederland, dan kun je alle voorwaarden en tarieven vergelijken.

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? klik hier

Hoelang duurt een hypotheekaanvraag bij SNS Bank Hypotheken?

De aanvraag zal per traject verschillen. Je kunt als huiseigenaar beginnen met een gratis waardebepaling aan te vragen bij een lokale makelaar. Dan weet je direct wat de kansen zijn. SNS biedt 5 kansvergroters om snel tot resultaten te komen:

  1. Biedcertificaat
  2. Walter Premium Abonnement
  3. Woonkostenoverzicht
  4. Meer hypotheekaanbieders
  5. Gratis orientatiegesprek

SNS Bank hypotheek afsluiten

Op snsnbank.nl kun je meer lezen over het aanbod, je kunt hier ook de hypothecaire producten bekijken en een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Volgens een onafhankelijke verkiezing staat de SNS Bank na de RegioBank op de tweede plek van meest klantvriendelijke banken. ASN Bank neemt de derde positie in, dit zijn allemaal merken van de Volksbank. Dit betekent uiteraard niet dat SNS Bank Hypotheken voor iedereen de beste voorwaarden biedt. Daarom is het goed dat de adviseurs ook hypothecaire leningen van andere partijen aanbieden.