Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Makelaars Groningen

Ben je op zoek naar een makelaar in de provincie Groningen dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina geven we je graag een overzicht van alle makelaarskantoren in Groningen. Deze cijfers zijn gebaseerd op de informatie die te vinden is op funda.nl.

Hoeveel NVM makelaars zitten er in de provincie Groningen?

Op dit moment zijn er ruim 244 actief in Groningen. Let wel dit zijn NVM Makelaarskantoren. Als je zoekt op Funda Groningen dan zie je lijst met enkel NVM Makelaars. Klik op onderstaande link om het overzicht te bekijken. https://www.funda.nl/makelaars/provincie-groningen/

Aantal VBO Makelaars in Groningen

Naast NVM makelaars zijn er ook ruim 1200 VBO leden. Via de volgende link kun je kijken welke makelaar er bij jou in de buurt zit. https://www.vbo.nl/makelaars-taxateurs.html

Beste makelaar in Groningen

Wie is de beste makelaar in Groningen?  De beste makelaar vinden in is niet zo heel makkelijk Mijn advies is om per makelaarskantoor bij jou in de buurt te kijken naar de ervaringen en referenties van die makelaar. De ervaringen en referenties kun je o.a. vinden in Funda, Facebook en Google reviews. Ook zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van wieisdebestemakelaar.nl. Deze organisatie geeft je inzicht in de beste makelaar in jouw omgeving omdat ze een eigen review systeem hebben opgezet

Vergelijk makelaarskantoren in Groningen

Als je de makelaarskantoren in de Provincie Groningen wil vergelijken dan kun je gebruiken maken van ons netwerk. Er zijn duizenden makelaars aangesloten bij ons Netwerk. Als je bovenaan deze pagina je postcode invoert en vervolgens je gegevens aanvult dan brengen wij je in contact met lokale makelaarskantoren bij jou uit de buurt. Zij zullen gratis en vrijblijvend een waardebepaling uitvoeren en daarna ook duidelijk maken wat de eventuele kosten (prijs) zou zijn als je de woning in de verkoop laat nemen. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend en zal je veel tijd besparen.

Aankoopmakelaars in de provincie

Ook zijn er in jouw omgeving meerdere aankoopmakelaars actief. Een aankoopmakelaar helpt je met het vinden van je nieuwe huis en zal je ook helpen met de aanschaf van je nieuwe woning. Een groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat hij of zij de lokale markt goed kent ook weet hoe hij of zij het gesprek aan moet gaan met de verkopende partij om zo tot een prijs te komen. Ook het netwerk van de makelaar speelt natuurlijk ook een grote rol.

Hoeveel aankoopmakelaars zitten er?

Op dit moment zijn er 228 aankoopmakelaars in jouw omgeving actief. Klik hier om het laatste aantal te bekijken. Informatie afkomstig van Funda.nl. https://www.funda.nl/makelaars/provincie-groningen/aankoop/

Overzicht van alle makelaars

Wil je graag een overzicht van alle NVM makelaars wonen dan kun je via onderstaande link het overzicht bekijken. 

https://www.funda.nl/makelaars/provincie-groningen/

Huis Groningen kopen of verkopen

Wil je graag jouw woning in Groningen verkopen dan brengen wij je graag in contact met een aantal lokale makelaarskantoren. Deze makelaarskantoren helpen je graag met het bepalen van de verkoopprijs van jouw huis. Na deze waardebepaling zullen ze je ook een aanbod doen zodat je weet wat de kosten zijn als je de woning gaat verkopen.

Heb je verhuisplannen en wil je graag weten voor wat voor bedrag jou woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op starten en vul je gegevens aan en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een makelaar bij jou uit de buurt.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag