Als makelaar weet je hoe kostbaar tijd is, en het continu bijwerken van klantgegevens kan tijdrovend zijn. Kolibri CRM is speciaal ontworpen om de efficiëntie van makelaars te verhogen door automatisering van dagelijkse taken.

Dit artikel gaat dieper in op hoe Kolibri CRM jouw werkzaamheden stroomlijnt en je kantoor slimmer laat werken. Ontdek de mogelijkheden en bespaar tijd!

Samenvatting

 • Ontdek hoe Kolibri CRM alles automatiseert van klantbeheer tot agendaplanning, waardoor je meer tijd hebt voor persoonlijke interacties met klanten.
 • Gebruik Kolibri om je woningaanbod met één klik te publiceren op meer dan 55 vastgoedportalen en vergroot zo de zichtbaarheid van je aanbod.
 • Verbeter de samenwerking binnen jouw makelaarskantoor met gedeelde taken en actuele informatie over eigendommen en klanten door het gezamenlijke gebruik van Kolibri CRM.
 • Versterk je online aanwezigheid met Kolibri (voorheen housenet) door professionele websites te bouwen die bezoekers aantrekken en omzetten in klanten.
 • Kies uit verschillende pakketten van Kolibri CRM die passen bij de behoeften van jouw makelaarskantoor en begin meteen met het stroomlijnen van je werkprocessen.

Kolibri: De Alles-in-1 CRM Software voor Makelaars

Kolibri staat bekend als de CRM-oplossing die specifiek voor de dynamische wereld van makelaars ontworpen is. Het systeem stroomlijnt je dagelijkse taken en biedt je de tools om efficiënter dan ooit te werken.

Flexibel en efficiënt werken

Werken met Kolibri CRM betekent dat je jouw werkzaamheden op een flexibele en efficiënte wijze kunt indelen. Dit systeem biedt je alle tools om informatie te delen, relaties te beheren en je agenda slim te organiseren. Of je nu onderweg bent of op kantoor, de Kolibri appxchange zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot jouw klantrelatiebeheer en de nieuwste data.

Verlies geen tijd meer met het handmatig invoeren van gegevens of het zoeken naar klantinformatie. Met deze alles-in-een CRM software kun je processen stroomlijnen en automatiseren, wat jou helpt om sneller en effectiever te reageren op verzoeken van klanten. Efficiënt werken wordt de standaard, terwijl jij meer ruimte creëert voor persoonlijke aandacht en het opbouwen van sterke relaties met cliënten.

Publiceer naar meer dan 55 portalen

Met Kolibri CRM kun je jouw woningaanbod in één keer verspreiden over het internet. Bereik potentiële kopers op meer dan 55 verschillende vastgoedportalen en vergroot zo de visibility van je aanbod.

 • Maak je woninglijsten snel publiceerbaar met behulp van Kolibri’s gebruiksvriendelijke interface.
 • Kies selectief welke eigenschappen je op elk platform wilt tonen, zodat de informatie altijd relevant is.
 • Profiteer van de automatische updates: wijzigingen in jouw aanbod worden direct doorgevoerd op alle portalen.
 • Bespaar tijd door niet langer elk vastgoedportaal afzonderlijk te hoeven bijwerken met nieuwe informatie.
 • Verhoog je online zichtbaarheid en trek meer bezoekers naar jouwmakelaar.online via een uitgebreide web presence.
 • Monitor de prestaties van je aanboden begrijp welke portalen de beste resultaten leveren voor jouw kantoor.
 • Bouw een sterker klantrelatiebeheer (customer relationship management) op door potentiële kopers sneller te bereiken.
 • Met het CRM-systeem kunnen VBO-makelaars eenvoudig hun objecten publiceren op Funda, VBO.nl 

kolibri CRM

Samenwerken met jouw makelaarskantoor

Na het eenvoudig publiceren van objecten, biedt Kolibri CRM ook krachtige functies om de samenwerking binnen je makelaarskantoor te verbeteren. Je team kan informatie delen en kennis uitwisselen met ongekende snelheid.

Iedere medewerker heeft toegang tot de meest actuele gegevens over klanten en panden, wat zorgt voor een naadloze samenwerking en betere service.

Taken verdelen en de voortgang van projecten volgen wordt kinderspel met het gedeelde takenbord van Kolibri. Zo werk je effectief samen aan verkooptrajecten of verhuurprocessen en blijft iedereen op de hoogte zonder dat er dubbel werk wordt gedaan.

Dit bespaart tijd en laat je makelaarskantoor als een goed geoliede machine functioneren.

Housenet: De Beste Websites voor Makelaars

Optimaliseer moeiteloos je digitale uitstraling met Housenet, de tool die makelaars helpt om een sterke en professionele online presence op te bouwen. Ontdek de kracht van een eigen klantportaal dat zowel je zichtbaarheid als klanttevredenheid naar een hoger niveau tilt.

Optimaliseer je online aanwezigheid

Met een sterke online aanwezigheid trek je meer klanten aan en versterk je het imago van jouw makelaarskantoor. Housenet helpt je hierbij door professionele websites te creëren die jouw merk en aanbod uitlichten.

Een goede website is meer dan alleen een visitekaartje; het is een essentieel platform waar potentiële kopers en verkopers informatie vinden en in contact komen met jouw diensten.

Zorg dat je website gebruiksvriendelijk is en goed gevonden wordt in zoekmachines. Met Housenet pas je gemakkelijk content aan en integreer je effectieve zoekfuncties voor jouw vastgoedaanbod.

Zo blijven bezoekers langer hangen en wordt de kans op conversies groter. Jouw website wordt het centrale punt waar interactie met klanten begint en resulteert in succesvolle transacties.

Maak gebruik van jouw eigen klantportaal

Met jouw eigen klantportaal in Housenet houd je alles onder controle. Je beheert eenvoudig contactgegevens, plant afspraken in en volgt leads op. Dit portaal biedt een persoonlijke ervaring voor de klant; ze zien hun zoektocht, favoriete woningen en communicatiegeschiedenis op één plek.

Bouw sterkere relaties op met klanten door ze direct toegang te geven tot hun gegevens via het portaal. Ze kunnen zelf hun voorkeuren aanpassen en rechtstreeks feedback geven. Jouw service wordt hierdoor persoonlijker en klantgerichter, zonder dat het extra werk kost.

Kolibri en Housenet: Een Sterke Combinatie

Kolibri CRM en Housenet bundelen hun krachten om makelaars een gestroomlijnde workflow te bieden die ongeëvenaard is in de vastgoedbranche. Deze innovatieve samenwerking legt het fundament voor succes met geïntegreerde oplossingen die tijd besparen en marktbereik vergroten.

De voordelen van Kolibri CRM en Housenet

Kolibri CRM en Housenet tillen samen je makelaarspraktijk naar een hoger niveau. Ontdek hoe deze krachtige combinatie je dagelijkse werkzaamheden stroomlijnt en verbetert.

 • Flexibiliteit in je werk: Pas Kolibri CRM gemakkelijk aan jouw persoonlijke voorkeuren aan. Gebruik diverse functies die jouw manier van werken ondersteunen, waardoor je tijd bespaart en efficiënter te werk gaat.
 • Automatische updates: Eigendommen worden automatisch bijgewerkt op alle gekoppelde portalen. Zo blijft je aanbod altijd actueel zonder dat je dit handmatig moet doen.
 • Geïntegreerde communicatie: Communiceer moeiteloos met klanten via het systeem. Verstuur e-mails en berichten vanuit een centrale plek, wat zorgt voor een heldere communicatielijn.
 • Makkelijke samenwerking: Deel informatie en taken binnen je team. Iedereen blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom eigendommen en klanten.
 • Betere leadgeneratie: Trek meer potentiele kopers en verkopers aan door de geavanceerde tools die Kolibri CRM biedt, gecombineerd met de sterke online aanwezigheid van Housenet-websites.
 • Uitgebreide rapportages: Krijg inzichtelijke rapportages die helpen bij het maken van strategische beslissingen. Zie duidelijk wat goed werkt en waar nog verbetering mogelijk is.
 • Gemakkelijke integratie: Koppel Kolibri CRM snel met Housenet om een gestroomlijnd proces te realiseren voor websitebeheer, wat resulteert in een probleemloze gebruikerservaring.

Verschillende pakketten beschikbaar

Kolibri CRM en Housenet bieden variatie in hun diensten met verschillende pakketten die aansluiten op de unieke behoeftes van elk makelaarskantoor. Hieronder vindt u een handig overzicht van de beschikbare opties:

 

Pakket Omschrijving Functionaliteiten Prijsindicatie
Starterspakket Ideaal voor de beginnende makelaar Beheer van contacten, basis vastgoedbeheer Voordelig tarief
Professional Uitgebreid pakket voor de ervaren professional Geavanceerde CRM-opties, marketingtools, uitgebreide rapportages Marktconform tarief
Premium Het meest complete pakket voor topmakelaars Alle Professional functies plus API-koppelingen, white label klantportaal Hoogste tarief

 

Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om aan specifieke eisen te voldoen en biedt een schaalbare oplossing voor groeiende bedrijven. Ontdek welk pakket het beste bij uw activiteiten past en neem de volgende stap in het automatiseren van uw werkzaamheden.

kolibri software

Begin Vandaag Nog met Kolibri CRM en Housenet

Ontdek de ultieme werkvereenvoudiging met Kolibri CRM en Housenet, dé oplossing die elk aspect van jouw vastgoedactiviteiten stroomlijnt. Maak de overstap en transformeer je makelaarspraktijk met deze innovatieve tools die zijn ontworpen om je workflow te automatiseren en je productiviteit te verhogen.

Gratis demo beschikbaar

Twijfel je of Kolibri CRM en Housenet de juiste tools zijn voor jouw makelaarskantoor? Maak je geen zorgen, want je kunt beide systemen gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt.

Deze vrijblijvende demo geeft je volledige toegang tot alle functies en mogelijkheden. Zo zie je precies hoe deze CRM-software jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen en stroomlijnen.

Probeer de demos uit, zonder verborgen kosten of complexe installatieprocedures. Ervaar zelf hoe Kolibri en Housenet samenwerken om jouw efficiëntie te verhogen. Met de gratis demo zie je meteen het gemak van publiceren naar meerdere portalen en het beheren van klantrelaties.

Stap in en test hoe deze krachtige combinatie jouw makelaardij naar een hoger niveau tilt.

Snel en makkelijk starten

Met Kolibri CRM en Housenet zet je binnen no-time een geavanceerd systeem voor jouw makelaarskantoor op. Het aanmeldproces is eenvoudig, dus je kunt bijna direct beginnen met het automatiseren van jouw werkzaamheden.

De software is gebruiksvriendelijk en je hebt geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan.

Volg een paar simpele stappen om het systeem in te richten naar jouw voorkeur. Binnen de kortste keren beheer jij je klantgegevens, agendeer je bezichtigingen en publiceer je vastgoedaanbod efficiënt via één platform.

Laat technologie voor jou werken en focus op wat echt belangrijk is: jouw klanten de beste service bieden.

Ervaar de vrijheid en efficiëntie voor jouw makelaarskantoor.

Stel je voor dat jouw werkdag als makelaar een stuk soepeler verloopt. Geen eindeloze papierwinkel meer, want Kolibri CRM neemt veel van die administratieve taken uit handen. Automatiseer processen zoals het bijhouden van klantgegevens, het maken van afspraken en het opstellen van contracten met slechts een paar muisklikken.

Jouw kantoor werkt hierdoor sneller en slimmer, waardoor je meer tijd overhoudt voor persoonlijk contact met klanten.

Ontdek de kracht van Housenet websites in combinatie met Kolibri CRM. Ze bieden de tools voor een sterke online zichtbaarheid en efficiënte bedrijfsvoering. Laat technologie voor je werken zodat jij je kunt concentreren op de groei van je makelaarskantoor.

Ervaar het gemak van een gestroomlijnd proces en de vrijheid om je te focussen op wat echt belangrijk is: jouw klanten en hun droomhuizen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat kan Kolibri CRM automatisch doen voor makelaars?

Kolibri CRM automatiseert taken zoals agendabeheer, klantcommunicatie en vastgoeddossiers voor makelaars.

2. Vermindert Kolibri CRM de hoeveelheid papierwerk voor makelaars?

Ja, Kolibri CRM helpt bij het verminderen van papierwerk door digitale opslag en organisatie van vastgoedgegevens.

3. Kan Kolibri CRM helpen om sneller huizen te verkopen?

Kolibri CRM versnelt het verkoopproces door efficiënte leadopvolging en marketingtools.

4. Is Kolibri CRM eenvoudig te gebruiken voor dagelijkse activiteiten?

Ja, Kolibri CRM is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor de dagelijkse activiteiten van makelaars.

5. Kunnen klanten direct contact opnemen met makelaars via Kolibri CRM?

Kolibri CRM biedt mogelijkheden voor klanten om direct in contact te komen met makelaars via het platform.