Heb je behoefte aan een vlotte verkoop van je woning? Bij Cito Vastgoed is het mogelijk om binnen enkele dagen je huis of bedrijfspand te verkopen, met behulp van een helder online stappenplan.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je je huis snel verkopen wilt, zoals bij een scheiding, erfenis of bij het vinden van een nieuwe woning. In deze turbulente periode van huisverkoop is het geruststellend om te kunnen vertrouwen op de deskundige begeleiding van een betrouwbare professional. Cito Vastgoed heeft meer dan tien jaar ervaring in de nationale vastgoedmarkt en staat klaar om je te voorzien van professioneel advies en om je te helpen bij het succesvol verkopen van je vastgoed.

Wat is een woning onderhands verkopen?

Een huis onderhands verkopen houdt in dat de verkoop van het vastgoed plaatsvindt buiten het reguliere proces van een openbare verkoop, zoals via een makelaar of een veiling. Bij deze methode wordt het pand direct aan een geïnteresseerde partij verkocht, zonder dat het uitgebreid op de markt wordt aangeboden. Dit kan om diverse redenen plaatsvinden, zoals de behoefte aan snelle zekerheid, het vermijden van langdurige procedures, of de wens om kosten te besparen die anders aan makelaars en notarissen zouden worden besteed. Een huis onderhands verkopen biedt een directe en efficiënte manier om vastgoed van eigenaar te laten wisselen, met een nadruk op snelheid en gemak.

Cito vastgoed.nl

Wat is mijn huis waard? Vergelijk makkelijk en snel meerdere makelaars

|

Optimaal profiteren van de waarde van je woning

Na het aflossen van je hypotheek of bij een stijging van de waarde van je woning, kan er zich een aanzienlijk vermogen opbouwen dat vast lijkt te zitten. Dit vermogen wordt vaak niet direct beschikbaar. Maar er is een oplossing: verkoop je woning aan Cito Vastgoed en huur het vervolgens terug. Zo behoud je zorgeloos je eigen huis en profiteer je van de voordelen van het huren, zoals het dragen van kosten voor onderhoud en gemeentelijke belastingen. Op deze manier haal je het maximale uit de overwaarde van je woning en benut je optimaal de huidige hoge huizenprijzen.

De voordelen van dit partnership

Cito Vastgoed is de juiste partner als je snel zekerheid wilt tijdens het verkoopproces van je pand. Dankzij hun sterke financiële positie kunnen ze direct een aanbetaling doen, zonder voorbehoud. Dit bespaart je aanzienlijke kosten, omdat het aanmelden van je woning kosteloos is en zij de notaris- en makelaarskosten voor hun rekening nemen. Daarnaast bespaar je tijd door het vermijden van het vaak langzame proces met een traditionele makelaar. Bovendien ben je verzekerd van een discrete verkoop. Dankzij een doordachte strategie wordt je woning vaak al enkele dagen na aanmelding verkocht. Je hebt ook de vrijheid om zelf de gewenste overdrachtsdatum te kiezen. Kortom, er zijn tal van voordelen om te kiezen voor Cito Vastgoed!