Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier jouw postcode in

Ben je serieus van plan jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij jouw uit de buurt.


75%
Vul jouw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren

Huis verkopen met verlies

Lukt het maar niet om je woning te verkopen? Staat je woning al enige tijd te koop en kun je de prijs niet verder verlagen omdat je ander verlies maakt of met een restschuld blijft zitten?

Je bent niet de enige. Ondanks dat de woningmarkt op dit moment floreert zijn er nog altijd situaties waarin een huis verkopen met verlies de enige optie is.

Huis verkopen met verlies voorkomen

Als je wil voorkomen dat je verlies maakt is het noodzakelijk om vooraf te investeren. Investeren in een makelaar en wellicht een woningstyliste. De kosten die je vooraf maakt zullen in de verkoopprijs je uiteindelijk ten goede komen.

Als je kiest voor een professionele makelaar en jij je verhaal eerlijk uit de doeken doet dan kan de makelaar je perfect helpen en begeleiden.

Als je graag in contact wil komen met een professionele makelaar klik dan hieronder op starten en vul je gegevens aan. 1 of meerdere lokale makelaars zullen dan vrijblijvend contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Zo krijg jij inzicht wat ze wellicht voor jou kunnen betekenen.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.

Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van watismijnhuiswaard is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende makelaars gesproken en diversen waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
 
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag