Wanneer je met je uiterlijke verzorging bezig bent in de badkamer is het prettig om voldoende verlichting te hebben, zodat je ziet waar je mee bezig bent. Daarom is het handig om spiegelverlichting te hebben! Spiegelverlichting zorgt ervoor dat het licht direct vanuit de spiegel komt, waardoor je dus geen last hebt van schaduwen op je gezicht. Ben je ook op zoek naar een spiegel met LED verlichting of wil je weten wat spiegelverlichting voor je kan doen? Lees dan snel verder!

Verschillende designs voor verschillende wensen

Spiegels bestaan er in alle soorten en maten. Dat geldt ook voor spiegels met LED verlichting. Een spiegelpaneel kan bijvoorbeeld LED lamp bevatten die geïntegreerd is in één of meerdere kanten van de spiegel. Het is zelfs mogelijk dat er lichtbronnen te vinden zijn aan alle zijden, zodat je geen schaduw in je gezicht ziet tijdens je dagelijkse verzorgingsritueel. Ook zou je kunnen kiezen voor een spiegelkast met verlichting. Hiermee creëer je niet alleen extra licht in je badkamer, maar ook opbergruimte. Erg handig om je persoonlijke verzorgingsspullen in op te bergen, zodat je alles bij de hand hebt in de ochtend! Bij een spiegelkast komt de verlichting echter meestal van boven en heb je dus wel te maken met enkele schaduwen die deze opwerpt. Doe eens wat inspiratie op bij Badkamerplanet!

Alle voordelen van spiegelverlichting op een rijtje!

Wat is mijn huis waard? Vergelijk makkelijk en snel meerdere makelaars

|

Licht zorgt voor sfeer

Wanneer je je badkamer wilt opknappen let je er natuurlijk op dat je gaat voor stijlvolle nieuwe attributen. Hier hoort je badkamerspiegel natuurlijk ook bij! Kies daarom voor badkamerverlichting die kunt dempen bijvoorbeeld! Wanneer je dan een warm bad neemt, hoef je niet in ongezellig tl-licht te zitten, maar kun je de lampen dimmen en in een gezellige en rustige sfeer in bad gaan. Zo geef je je eigen badkamer de uitstraling van een spa! Steek nog wat kaarsjes en wierook aan om het helemaal af te maken. Genieten maar!

LED verlichting is hot

LED is dé grootste trend op het gebied van licht op dit moment. Zeker wanneer het gaat over spiegelverlichting. Professionele make-up artiesten en influencers hebben dit allang ontdekt, nu jij nog! LED verlichting heeft vele voordelen, vandaar dat het zo populair is. Het is bijvoorbeeld dimbaar, waardoor je de juiste sfeer kan creëren voor jouw mood. Daarnaast is het klein van formaat, waardoor het eenvoudig verwerkt kan worden in verschillende producten. Ten slotte is LED verlichting mega duurzaam! LED lampen gaan veel langer mee dan normale lichtbronnen en daarnaast zijn ze super zuinig in verbruik! Kortom, LED verlichting is een echte game changer op het gebied van verlichting. Sfeer, duurzaamheid en luxe uitstraling zorgen voor een fantastische combinatie waar je geen nee tegen kunt zeggen. Wanneer ga jij je spiegel met led verlichting kopen?