We kennen allemaal wel de bekende Youtubers, Enzo Knol, Monica Geuze en Dylan Haegens. Maar hoeveel verdienen deze Youtubers nu eigenlijk en waarmee verdienen ze geld? In dit artikel ontdek je alles Youtube en hoe ook jij makkelijk een extra zakcentje kunt bijverdienen.

Kijk je naar YouTube of wil je zelf geld verdienen met YouTube? Het is beide mogelijk want met een Cash Cow Channel kun je namelijk duizenden euro’s per maand verdienen. Dit noemen ze ook wel een ‘passief inkomen’. Deze term wordt wel verward met een inkomen waar je niets voor hoeft te doen. Dat is onzin, er is wel degelijk kennis en inzet nodig om geld te verdienen met een YouTube kanaal.

Geld verdienen via YouTube kanaal

YouTube begon ooit als website om grappige video’s met elkaar te delen. De voornaamste aanleiding was een video van Justin Timberlake die tijdens een optreden de kleding van Janet Jackson open scheurde voor de camera.

De bedenkers van YouTube hadden moeite om deze clip online te vinden en kwamen zo tot een video platform om content te delen. Het begon als een video versie van “Hot or Not”, een website om gebruikers te beoordelen op hun uiterlijk.

Dit is trouwens dezelfde site die Mark Zuckerberg zou inspireren om Facebook te ontwikkelen.

Toen Google na enkele jaren YouTube kocht voor miljarden dollars moest er geld in het laatje komen. Youtube starten met youtube advertenties. Ze plaatsen deze advertenties voor de video, tijdens de video of na de video waardoor de inkomsten van youtube enorm stegen. En jij kunt daar, van deze inkomsten een graantje van meepikken. Een flink graantje als je de Cash Cow Academy volgt!

Herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent druk bezig met allerlei zaken en je wilt op je eigen tempo een extra inkomen genereren.
 • Je zou graag geld verdienen zonder de hele dag heel hard te werken.
 • Je bent bereid om te leren en tijd te investeren in het opzetten van je eigen ‘Cash Cow Channel’.
 • Je houdt er niet van om het wiel opnieuw uit te vinden en neemt liever de korte route naar succes.

Als je deze vragen met een ja hebt beantwoord check dan deze online cursus: geld verdienen met youtube.

Deze cursus “De Cash Cow Academy” is een volledig Nederlandse online cursus voor mensen die geld willen verdienen met YouTube.

Als je wil weten waarom deze cursus de Cash Cow Academy heet lees dan snel verder.

Geld verdienen met Youtube

Laat Youtube jouw hypotheek betalen

Veel mensen denken dat je enkel en alleen geld kunt verdienen met Youtube als je je eigen vlogs maakt. Dus dat je zelf constant in beeld moet zijn maar dat is dus de grootste misvatting die er is.

Je hoeft niet eens eigen content te maken om duizenden euro’s per maand te verdienen! Je kunt zelfs bestaande content kopiëren en opnieuw uploaden. Je hebt geen camera nodig, je hoeft geen presentatie talent te hebben, er is wel wat zakelijke know-how vereist.

Met de online YouTube cursus van Jelline Brands leer je alles wat nodig is om een youtube kanaal (cash cow kanaal) op te zetten, te vullen met content en een passief inkomen te genereren.

Wat is een Cash Cow Channel?

Een Cash Cow Channel is een kanaal op youtube wat is opgezet om er geld mee te verdienen. Op deze kanalen komt de eigenaar zelf niet in beeld. De volledige inhoud wordt vaak uitbesteed aan mensen die het script schrijven, zorgen voor een voice over en de video’s editten.

Voorbeelden van Youtube Cash Cow kanalen

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van Cash Cow Kanalen die zonder zelf in beeld te komen maandelijks duizenden tot tien duizenden euros’ verdienen met youtube zonder hun eigen gezicht te laten zien. Vaak besteden de eigenaren van deze youtube kanalen alles uit en hoeven ze alleen zelf nog de video’s te uploaden.

Cash Cow Channel Voorbeeld Cash Cow Kanaal voorbeeld geld verdienen met youtube zonder eigen video's Youtube Cash Cow ideeën

WatchMojo.com is een van de grootste Cash Cow Channels op YouTube met maar liefst 23,8 miljoen abonnees. Dit kanaal genereert met zijn welbekende ”Top 10” video’s gemiddeld zo’n 70 miljoen weergaven per maand en verdient naar schatting $5,38 miljoen per jaar.

MsMojo is de ietwat vrouwelijkere variant van WatchMojo.com. Zo zie je maar dat je alle kanten op kunt met dit verdienmodel. MsMojo genereert gemiddeld 25 miljoen weergaven per maand met een geschatte waarde van zo’n $5,14 miljoen – $7,2 miljoen.

Geld verdienen met YouTube advertenties

Deze cash cow kanalen verdienen dus hun geld met advertenties die voor, tijdens of na deze video’s, worden getoond. Hoelanger mensen advertenties bekijken en of op een advertentie klikken en ook jouw content bekijken hoeveel meer jij gaat verdienen. Dit noemen ze ook wel Watch Time. Deze verdiensten ontvang jij via Google Adsense of Youtube Premium.

Als je denkt dat je door niks te doen geld kunt verdienen op Youtube dan heb je het wel mis. Het is onmogelijk om met niets doen geld te verdienen met youtube. Wel is het zo dat je slim kunt werken om geld te verdienen met youtube en dat is iets waar Jelline Brands op in gaat tijdens haar online youtube cursus de “Cash Cow Academy”

Cash Cow Academy Jelline Brands

Jelline Brands heeft veel tijd gestoken in een Nederlandstalige YouTube cursus voor mensen die geld willen verdienen met youtube video’s op het grootste videoplatform ter wereld. En daarbij gaat Jelline verder dan alleen een video monetizen en hoge views counts, ze neemt je stap voor stap mee en duikt diep in het algoritme van YouTube. O.a de volgende onderwerpen worden besproken.

 • Je eigen youtube kanaal opzetten
 • Hoe werkt het youtube partner programma
 • Hoe je een google adsense account aanmaken
 • Welke niches je het beste kunt kiezen (welke branche of richting)
 • Wat zijn de meest populaire onderwerpen?
 • Hoe het youtube algoritme werkt
 • Waar een goede video aan moet voldoen
 • Waar een goede titel van je video aan moet voldoen
 • Hoe maak je een thumbnail waar iedereen op wil klikken
 • Inkomsten genereren hoe werkt dat precies
 • Wat is gesponsorde content?
 • Geld verdienen via advertenties
 • Youtube premium
 • Exclusieve content
 • Het minimum aantal abonnees wat je nodig hebt
 • Video’s zelf maken of uitbesteden

Je wordt in de online YouTube cursus geholpen met Cash Cow ideeën om je te inspireren. In de online training leer je vanuit jezelf te denken zodat je een compleet eigen identiteit en merk kunt opbouwen. Het is dus zeker geen herhaling van zetten die iemand anders reeds gemaakt heeft. Je wordt wel op een veilige manier langs de obstakels geleid die op je pad zullen verschijnen.

Zoals je kunt zien zit deze cursus dus enorm goed in elkaar. Alles stappen die je moet doorlopen om je eigen Cash Cow Kanaal op te zetten staan in deze uitgebreide cursus.

CashCow Academy Ervaringen

Naast dat je geld kunt verdienen met advertentie inkomsten verdienen de eigenaren van deze Cash Cow Channels ook nog vaak geld met een affiliate programma. Ze plaatsen dan onder de video een affiliate link met een verwijzing naar bijvoorbeeld een product of online cursus.

Wil je weten wat affiliate marketing is check dan even deze video. Ook kunnen bekende Youtubers via andere kanalen betaald krijgen door zich te laten sponsoren of door het opzetten van een eigen merchandise kanaal. Bijvoorbeeld een eigen kledinglijn. Ook kan hij of zij eigen producten of diensten aanbieden op zijn eigen kanaal.

Geld verdienen met YouTube zonder eigen video’s

Als je een creatieve content creator bent dan kan dit een voordeel zijn, toch is deze YouTube cursus niet zozeer gericht op het produceren van mooie video’s. Het gaat veel meer om de zaken die zich achter de schermen afspelen. Zo leer je hoe het algoritme werkt en waarom sommige kanalen veel beter zichtbaar zijn dan andere. De wijze waarop je een titel maakt bijvoorbeeld, hoe de thumbnail eruit moet zien en hoe je de analyse tools kunt gebruiken.

Ook leer je tijdens de training hoe je zonder het maken van je eigen video’s geld kunt verdienen met youtube. Dit kun je doen door bijvoorbeeld het hele proces uit te besteden. Tijdens de training laat Jelline Brands je ook exact zien hoe en waar je deze video’s kunt uitbesteden.

Na het inspirerende verhaal van Jelline Brands krijg je uitleg over een aantal zaken die niet voor iedereen even ‘spannend’ zullen zijn. Daarmee wordt wel de basis gelegd voor het opzetten van een eigen Cash Cow Kanaal dus houd je ogen en oren wijd open! Wees gerust, het wordt nergens echt saai maar wees wel gewaarschuwd; de content in dit lesprogramma gaat soms erg diep. Gelukkig kun je op eigen tempo door de lessen gaan, daarnaast staat het team achter deze opleiding voor je klaar met persoonlijke ondersteuning.

Geld investeren om geld te verdienen met youtube video’s

Voordat je kunt beginnen met een passief inkomen verdienen moet je wel eerst deze zeer volledige YouTube cursus doorlopen. Je begint met de basics en gaat steeds verder in de details. Naast deze eerste tijdsinvestering zul je ook een financiële investering moeten maken. En dat zal voor een aantal geïnteresseerde ondernemers toch als nadeel worden gezien. Je kunt geen ei bakken zonder een eierschaal te breken, je kunt ook niet zomaar geld verdienen met YouTube zonder eerst te investeren in kennis. Daarnaast zul je moeten investeren in het laten maken van video’s of je moet dit graag zelf willen doen.

De tijd die je bespaart met zelf aanrommelen en de frustratie van een kanaal dat niet van de grond komt maakt de initiële investering beter om te verdragen. Zeker als je na enkele maanden jouw maandelijks bedrag (inkomen) ziet toenemen. Daarnaast profiteer je van een levendige community en cursusleiders die de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden. Investeer wat tijd en geld in deze cursus en ook jij kunt scoren op Youtube. (gesponsord bericht)

Youtube Cursus: Geld verdienen met Youtube Klik Hier