Gaat jouw woning in de verkoop, dan is het belangrijk om potentiële kopers de best mogelijke beleving te geven van jouw woning. Met de huizenmarkt van dit moment verkoop je jouw woning tot middenklasse prijs sowieso waarschijnlijk snel, maar het is leuk als de prijs net even wat hoger uitpakt dan verwacht. Dit bewerkstellig je natuurlijk door je woning van zijn beste kant te laten zien. Creëer een rustiek, hippe look met niet te veel persoonlijke items en maak vooral ook gebruik van de kracht van epoxy giethars.

Epoxy giethars, van Resin Art kunst tot praktisch hulpmiddel

Met epoxy giethars kun je letterlijk alle kanten uit. Epoxy giethars kan namelijk gebruikt worden om Resin Art mee te creëren, maar ook om keukenbladen te verharden en van glans te voorzien, tot het opvullen van gaten en het is als lijmwerk in te zetten.

Resin Art in je woning

Met Resin Art kun je jouw woning kleurrijker maken; het lijkt als glaskunst, gemengd met een scala aan kleuren, maar in feite werk je natuurlijk met het vloeibare epoxy giethars. Zo kunnen lelijke toiletbrillen en kleppen voorzien (en gecamoufleerd) worden met gekleurde epoxy giethars, dit geldt ook voor tafelbladen of houten keukenbladen. Het is in principe gemakkelijk zelf te maken, maar bekijk voor de allermeeste inspiratie tutorials op de kanalen.

Daar waar onsierlijke elementen in huis zijn, kun je ze vaak een design boost geven dankzij Resin Art. Populair is het mengen van kleuren, glitters, (droog)bloemen, schelpen, kralen; noem het maar op. Je woning krijgt er een eigentijdse look door, maar vooral is het wegwerken van lelijke plekken ideaal met behulp van Resin Art.

epoxcy hars

Herstellen van scheuren en putten

Tafels, maar ook keuken werkbladen die slijtage plekken en scheuren vertonen, kunnen worden behandeld met epoxy giethars. Het hars egaliseert niet alleen de ondergrond door te zorgen voor opvulling, maar het oppervlak krijgt direct een keiharde, glanzende toplaag mee.

Door verouderde keukenbladen, of ze nu van hout of steen zijn, te behandelen met epoxy giethars, kun je ze direct een strak modern uiterlijk geven, waardoor die oude keuken ineens nieuw allure krijgt van een design keuken.

Maar dat is niet alles: daar waar naden los zijn komen te zitten en er bijvoorbeeld putten en oneffenheden bestaan, zijn deze ook te behandelen met epoxy giethars. zo zijn ook loszittende tegels vast te zetten dankzij de ongekende kracht en flexibiliteit van epoxy giethars. Kortom, voegen en naden zijn perfect te dichten op deze wijze. Epoxy giethars is eigenlijk een wondermiddel voor je interieur!

Epoxy giethars aanschaffen

Epoxy giethars is het beste bij een Epoxywinkel aan te schaffen, want hier zijn ook alle hulpattributen verkrijgbaar. Maar ook, en dat is prettig, vele soorten decoratieve items voor het maken van Resin Art zijn er direct verkrijgbaar. Zo kun je alvast wat inspiratie opdoen voor de mooiste bewerkingen van je te verkopen huis. Breng decoratie aan en zorg voor een mooie upgrade van keuken en badkamer met behulp van epoxy giethars.