Regelmatig krijgen we de vraag? hoeveel is mijn huis waard? Het is nogal logisch dat we deze vraag vaak horen want als je weet wat de woningwaarde is krijg je ook direct inzicht in wat je eventueel zou kunnen terug kopen.

Een waardebepaling geeft je dus niet alleen inzicht in de huidige waarde (dus voor wat voor bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden) maar het helpt je ook met het maken van een eventuele vervolgstap voor bijvoorbeeld een hypotheek.

Let op: Een waardebepaling is geen officiële taxatie. Voor het aanvragen van een hypotheek heb je een officiële taxatie nodig van een taxateur.

De waarde van jouw woning berekenen. Je kunt online de huis waarde check opvragen alleen wij adviseren deze te laten uitvoeren door een lokaal erkende makelaar die actief is in jouw postcode gebied.

Hij of zij kan perfect de woningwaarde berekenen en je vertellen wat de waarde is. Vul op het online formulier jouw postcode, huisnummer en e mail in en wij brengen je in contact met een lokale makelaar.