Ontdek hier alles over de BNP Parisbas hypotheken. Als je een hypotheek wilt afsluiten bij BNP Parisbas Hypotheken dan kijk je als eerste op de website. Je vindt dan opties zoals je maandlasten verlagen, verhuizen, de verbouwing betalen, aflossen en informatie over betalingsproblemen. Waar staat uitleg over een nieuwe hypotheeklening? Wees gerust, je ziet niets over het hoofd. Wat je moet weten over BNP Parisbas Hypotheken kun je op deze pagina lezen.

Wie zit er achter BNP Parisbas Hypotheken?

BNP Parisbas S.A. is van oorsprong een Franse bank die nu wereldwijd tot de grootste banken hoort. De oorspronkelijke naam was Bank van Parijs en de Nederlanden, een investeringsbank die al sinds 1872 bestaat. In het jaar 2000 zou de naam omgedoopt worden tot BNP Parisbas. Hoewel Nederland in de oorspronkelijke naam staat is het hier geen grote speler zoals dit bijvoorbeeld in België wel het geval is. Het is niet alleen een grote internationale bank maar ook een controversiële. Zo is het een organisatie die veel zaken doet met de wapenindustrie inclusief landen met een nucleair arsenaal. Hierdoor wordt de organisatie door ethische waakhonden als slecht beoordeeld. De consument merkt hier in de praktijk echter niets van in termen van bankzaken.

Is BNP Parisbas Hypotheken betrouwbaar?

Los van de ethische kwesties is BNP Parisbas Hypotheken financieel gezien stabiel en betrouwbaar. De organisatie beheert wereldwijd een enorm vermogen, het is mogelijk voor klanten om van hypotheek te wisselen of om een bestaande hypotheek mee te nemen. Maar er is één dienst die ontbreekt op het lijstje; het is niet mogelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij BNP Parisbas Hypotheken?

Als je op zoek bent naar een hypotheeklening en nog niet klant bent van BNP Parisbas Hypotheken dan moet je op zoek gaan naar een andere geldverstrekker. Sinds 2012 worden er namelijk geen nieuwe hypothecaire leningen afgesloten, beheer en oversluiten van bestaande hypotheken blijft echter voortbestaan. Door aanpassingen in de wetgeving en de economische situatie op de markt werd het besluit genomen om in Nederland geen nieuwe hypotheken te verstrekken. Bestaande hypotheken van klanten blijven in stand, het is tevens mogelijk om ze over te sluiten of aan te passen.

Hoelang duurt een hypotheekaanvraag bij BNP Parisbas Hypotheken?

Omdat BNP Parisbas Hypotheken geen nieuwe hypothecaire leningen verstrekt maar alleen bestaande leningen laat aanpassen kan de doorlooptijd vlot verlopen. Het betreft dan een gewijzigde situatie van een bestaande overeenkomst waarbij wel een nieuwe toetsing van pas is. De doorlooptijd zal variëren per situatie. In plaats van oversluiten bij BNP Parisbas Hypotheken kan bij een verhuizing ook voor een andere hypotheekverstrekker worden gekozen. Dit is niet het geval als je kiest voor rentemiddeling.

BNP Parisbas hypotheek afsluiten

Via https://www.bnpparibas-pf.nl/hypotheken kun je de mogelijkheden opzoeken, deze opties zijn van toepassing op bestaande klanten. Daarnaast geeft BNP Parisbas ook persoonlijke leningen en autofinancieringen uit. Klanten kunnen een deel van de hypotheek omzetten naar een lagere rente, kiezen voor rentemiddeling of een bouwdepot afsluiten. Daarmee blijf je gebonden aan de dienstverlening van BNP Parisbas Hypotheken. Als je wilt weten of een aanpassing voordeel biedt laat dan eerst een waardebepaling uitvoeren door een lokale makelaar. Die zal je adviseren in de mogelijkheden die er zijn bij aankoop en verkoop van een woning. Kennis maken met nog meer hypotheekverstrekkers?